Νέο Πρόγραμμα Οικονομικής Υιοθεσίας!

11.03.2020

 

Με το νέο Πρόγραμμα Οικονομικής Υιοθεσίας της ΕΛΕΠΑΠ, μπορείτε και εσείς να στηρίξετε ένα Γενναίο Παιδί με αναπηρία! Γιατί όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν το δικαίωμα να ονειρεύονται.

Η ΕΛΕΠΑΠ, από το 1937 προσφέρει θεραπευτικά, παιδαγωγικά και ιατρικά προγράμματα σε παιδιά με αναπηρία. Αποστολή της ΕΛΕΠΑΠ, είναι να παρέχει σε κάθε παιδί, πρόσβαση στα θεραπευτικά και παιδαγωγικά της προγράμματα. Σε όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από το οικονομικό ή κοινωνικό τους υπόβαθρο!

Τα Γενναία Παιδιά μας, αντιμετωπίζουν καθημερινά μία δύσκολη πραγματικότητα, και δίνουν το δικό τους αγώνα, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, ενώ κάθε μέρα μας χαμογελάνε!

Με τη βοήθειά σας, το παιδί που υιοθετείτε οικονομικά, θα μπορεί να πραγματοποιήσει όλες τις θεραπείες που χρειάζεται και να συνεχίσει τα παιδαγωγικά του προγράμματα! Έτσι θα φτάσει και αυτό με τη σειρά του, το μέγιστο των δυνατοτήτων του!

Με μία μηνιαία συνδρομή της επιλογής σας - όποιο ποσό έχετε εσείς τη δυνατότητα να συνεισφέρετε, τα παιδιά μας θα μπορούν να κάνουν κάθε μέρα, έστω και μικρά βήματα προόδου. Αυτά που στην ΕΛΕΠΑΠ ονομάζουμε «Βήματα Ζωής».

Ως οικονομικός υιοθέτης, θα λαμβάνετε από εμάς επικοινωνίες με τα νέα του παιδιού σας,  για τη πρόοδο του με τις θεραπείες και τα παιδαγωγικά του προγράμματα! Τα παιδιά μας, επικοινωνούν και αυτά με τους υποστηρικτές τους, με όποιο τρόπο μπορούν! Θα λάβετε από το παιδί σας, ζωγραφιές, εορταστικές κάρτες και άλλα συμβολικά δώρα. Όλοι μαζί οι οικονομικοί υιοθέτες είναι μία «κοινότητα αγάπης», μία «οικογένεια» για τα Γενναία μας Παιδιά.

Μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε, με λιγότερο από 1€ την ημέρα.

Γίνετε σήμερα Οικονομικός Υιοθέτης ενός Γενναίου Παιδιού με αναπηρία