Καλό Πάσχα!

07.04.2020

Αυτό το Πάσχα Μένουμε Σπίτι, Μένουμε Κοντά στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Ευχόμαστε Καλό Πάσχα, για όλους στην ΕΛΕΠΑΠ, το Προσωπικό και τις οικογένειές τους, τα Γενναία Παιδιά μας και τις οικογένειές τους, τους ενήλικές μας και τους αποφοίτους μας.

Με υπομονή και ιδιαίτερη προσοχή στις οδηγίες της Κυβέρνησης, να ξεπεράσουμε νικητές και αυτή την απρόσμενη δοκιμασία.

Η ΕΛΕΠΑΠ, ακόμα και μέσα από το πλαίσιο της προσωρινής αναστολής λειτουργίας της, συνεχίζει να είναι η δεύτερη , μεγάλη οικογένεια για όλους τους εξυπηρετούμενούς της.

Μένουμε σπίτι, Μένουμε Κοντά στα Γενναία Παιδιά μας, στους  Ενήλικες, στους Αποφοίτους μας και τις Oικογένειές τους, μέσα από μια συνεχή γραμμή επικοινωνίας στο τηλέφωνο: 210 7227758.

Οι καταρτισμένοι θεραπευτές και εκπαιδευτικοί της ΕΛΕΠΑΠ, καθώς και η ψυχολογική υπηρεσία , οι δικοί σας άνθρωποι, είναι στη διάθεσή σας, για να σας ακούσουν, να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν τη δύσκολή αυτή περίοδο. Με ειδικά προσαρμοσμένο εκπαιδευτικό υλικό, με χρήσιμες συμβουλές και υποδείξεις, είναι στη διάθεσή σας σε καθημερινή βάση, για να συνεχίσετε και από το σπίτι να στηρίζετε τα “Βήματα Ζωής” των παιδιών μας.

Οφείλουμε να παραμείνουμε δυνατοί, να συνεχίσουμε ακούραστα και με υπομονή τις προσπάθειές μας για να προστατέψουμε την υγεία μας, ώστε σε λίγες ημέρες, νικητές από αυτή την απρόσμενη δοκιμασία, να ξανασμίξουμε.

Να θυμάστε δεν είστε μόνοι, είμαστε όλοι μαζί , ενωμένοι.

Πάντα λέμε ο Θεός της ΕΛΕΠΑΠ είναι μαζί μας!!!

Να έχετε Καλό Πάσχα με υγεία.

Σύντομα θα είμαστε και πάλι μαζί.

Καλή Δύναμη,

Δ.Σ ΕΛΕΠΑΠ