«Γίνε ο Λόγος» – Πρόγραμμα Οικονομικής Υιοθεσίας

18.12.2020

Όλοι μας βρισκόμαστε πια όλο και περισσότερο χρόνο μπροστά από οθόνες. Η καθημερινή μας περιήγηση στα social media, γίνεται σχεδόν «μηχανικά», καθώς όλα μοιάζουν ίδια, ενώ με τον καιρό, τα προσπερνάμε χωρίς να δίνουμε σημασία. Τι γίνεται όμως αν παρουσιαστεί ξαφνικά μπροστά μας κάτι που πραγματικά αξίζει την προσοχή μας;

Στη νέα μας επικοινωνία, τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ εμφανίζονται στην οθόνη όπως σκρολάρουμε, ως «ό,τι πιο γενναίο», «ό,τι πιο όμορφο» και «ό,τι πιο αισιόδοξο» θα δούμε σήμερα.  Και αλήθεια είναι! Για να συνεχίσουν έτσι τα παιδιά μας, γενναία, όμορφα και αισιόδοξα, για να μπορέσουν να δουν πρόοδο, χρειάζονται να συνεχίσουν τις θεραπείες τους!

Μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε ένα παιδί της ΕΛΕΠΑΠ να συνεχίσει τα θεραπευτικά και τα παιδαγωγικά του προγράμματα, κάνοντας μία Οικονομική Υιοθεσία!

Με μία μηνιαία συνδρομή της επιλογής σας - όποιο ποσό έχετε εσείς τη δυνατότητα να προσφέρετε, τα παιδιά μας θα μπορούν να κάνουν κάθε μέρα, έστω και μικρά βήματα προόδου. Αυτά που στην ΕΛΕΠΑΠ ονομάζουμε «Βήματα Ζωής».

Ως οικονομικός υιοθέτης, θα λαμβάνετε από εμάς επικοινωνίες με τα νέα του παιδιού σας και τη πρόοδο του! Τα παιδιά μας, επικοινωνούν και αυτά με τους υποστηρικτές τους, με όποιο τρόπο μπορούν! Θα λάβετε από το παιδί σας, ζωγραφιές, εορταστικές κάρτες και άλλα συμβολικά δώρα.

Γίνετε ο λόγος, το παιδί που υιοθετείτε οικονομικά να καταφέρει να φτάσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του!

Γίνετε σήμερα Οικονομικός Υιοθέτης ενός Γενναίου Παιδιού με αναπηρία.

#gine_o_logos στο elepap.gr