Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στα παραρτήματα της ΕΛΕΠΑΠ και ευχές για το νέο έτος

29.01.2021

 

 

 

 

Σε ένα πρωτόγνωρο κλίμα για την οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ, πραγματοποιήθηκε φέτος η κοπή της πίτας στα 6 παραρτήματα της, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Χανιά, Αγρίνιο και Ιωάννινα. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας οι Πρόεδροι των Παραρτημάτων της ΕΛΕΠΑΠ πραγματοποίησαν την κοπή της πίτας στέλνοντας αισιόδοξα, ενθαρρυντικά και γεμάτα ελπίδα μηνύματα προς όλους τους εργαζομένους και τους ωφελούμενους της ΕΛΕΠΑΠ.

Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών κυρία Μαριάννα Μόσχου ανέφερε: «Όλοι μαζί, ενωμένοι, αφήσαμε πίσω μας το 2020, μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για την ΕΛΕΠΑΠ, αλλά και όλο τον κόσμο». Τόνισε πως χάρη στη κοινή προσπάθεια όλων, η ΕΛΕΠΑΠ ανταποκρίθηκε με επιτυχία στην τεράστια αυτή πρόκληση, εξασφαλίζοντας ασφαλείς θεραπείες αποκατάστασης στους εξυπηρετούμενούς της, βρέφη, παιδιά και ενήλικες με αναπηρία.

Ευχή της κυρίας Μαριάννας Μόσχου, το 2021 να είναι γεμάτο αισιοδοξία, ελπίδα και πίστη για το μέλλον, το δικό μας και των παιδιών μας και πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που ανταλλάξαμε ευχές και χαμόγελα ηλεκτρονικά. Η τελευταία φορά που δεν ήμασταν όλοι μαζί για να γιορτάσουμε και να αστειευτούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Σας ευχαριστούμε που παραμένετε δίπλα στην οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ και μας στηρίζετε. Σας ευχόμαστε από καρδιάς να έχετε ένα δημιουργικό και ασφαλές 2021!