«Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» στα καταστήματα Κωτσόβολος

08.02.2021

 

 

 

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας την εταιρεία Κωτσόβολος, που δίνει τη δυνατότητα στα άτομα με αναπηρία να ονειρευτούν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους, με ίση και ίδια πρόσβαση και προνόμια στην τεχνολογία. Στόχος της ΕΛΕΠΑΠ είναι να παρέχεται σε κάθε άνθρωπο με αναπηρία και την οικογένειά του, Δια Βίου στήριξη, καθώς και η δυνατότητα στους ενήλικες ΑμεΑ να μάθουν να στηρίζονται στις δυνάμεις τους.

Με τη βοήθεια και τις εμπειρίες της Δέσποινας και της Ειρήνης, εργαζόμενες στην Artεμείς Κοινσεπ της ΕΛΕΠΑΠ, ο Κωτσόβολος κατάφερε να ανακαινίσει τα πρώτα δέκα καταστήματά του, και να υιοθετήσει μέσα και τρόπους που θα τα κάνουν πιο φιλικά προς τα άτομα με αναπηρία. Με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να παρέχει στους ανθρώπους με αναπηρία, καλύτερη και ευκολότερη πρόσβαση στη τεχνολογία, και στα προνόμιά της.

Ο Κωτσόβολος έτσι προσπαθεί να πετύχει ίση και ίδια πρόσβαση για όλους, στην τεχνολογία. Και αυτό, για την ΕΛΕΠΑΠ και τα Γενναία μας Παιδιά, αποτελεί μία έμπρακτη υπόσχεση για την ύπαρξη «Τεχνολογίας Χωρίς Εμπόδια» στην καθημερινότητα όλων.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, η «τεχνολογία να είναι προσβάσιμη και χωρίς εμπόδια» για όλους, και ο Κωτσόβολος έχει κάνει ήδη την αρχή με τα πρώτα καταστήματά του, προσφέροντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Συγχαρητήρια για την αξιοθαύμαστη πρωτοβουλία σας, η ΕΛΕΠΑΠ θα βρίσκεται σταθερά στο πλάι σας στη προσπάθεια σας αυτή! Σας ευχαριστούμε πολύ!