Τιμητική διάκριση για την ΕΛΕΠΑΠ από το The Hellenic Initiative

30.09.2021

 

 

 

 

Το The Hellenic Initiative διοργάνωσε φέτος το 5ο ετήσιο Gala στο Λονδίνο. Αποτελεί μεγάλη διάκριση για την ΕΛΕΠΑΠ το γεγονός ότι τιμήθηκε για το πολυετές έργο της. Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης προσφέρθηκαν στην ΕΛΕΠΑΠ για τη συνέχεια του έργου και τη στήριξη των Γενναίων μας Παιδιών.

Η διάκριση αυτή αποτελεί σημαντική διεθνή αναγνώριση για το πολύτιμο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, για 84 και πλέον χρόνια. Σκοπός της ΕΛΕΠΑΠ είναι να παρέχει την απαραίτητη βοήθεια στα Γενναία Παιδιά και τους ενήλικες ΑμεΑ, να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου, «Βήματα Ζωής».

Ευχαριστούμε από καρδιάς το The Hellenic Initiative για την αναγνώριση του έργου μας και τη στήριξη που μας προσφέρει. Παίρνουμε κουράγιο και δύναμη να συνεχίζουμε να παρέχουμε σε κάθε άνθρωπο με αναπηρία, Δια Βίου Στήριξη, και πρόσβαση στα προγράμματα αποκατάστασης.

Με την υποστήριξη του The Hellenic Initiative, 22 οικογένειες με οικονομικές δυσκολίες, από το Παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ στην Αθήνα, θα στηριχθούν για ένα χρόνο, μέσω του Προγράμματος Οικογενειακής Στήριξης, το οποίο έχει σαν στόχο να τους εξασφαλίσει μία αξιοπρεπή καθημερινότητα μέσα από την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης.

Στη βράβευση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, Δρ. Ελένη Ν. Σκουτέλη και η Αντιπρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, κυρία Μαριάννα Μόσχου.